A KLASZTER

 

 Az Élelmiszertechnológia Fejlesztési Klaszter (ÉFK)

olyan természetes és jogi személyek valamint gazdasági társaságok és non-profit intézmények alulról építkező, önszerveződő hálózata, akik profit-orientált vagy non-profit alapon az élelmiszeripar és az élelmiszer alapanyag termelés területén technológia fejlesztésével, forgalmazásával, és általánosságban is a környezettudatos fenntartható fejlődéshez kapcsolódó élelmiszeriparhoz valamint az élelmiszer előállításhoz kapcsolódó termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkoznak vagy ahhoz köthető tevékenységet végeznek.

Célja a klasztertagok kölcsönös előnyökön alapuló együttműködésének elősegítése, versenyképességének növelése.

 

 

 

Klaszter tagok
Tag Székhely, Telephely
Alapító Tagok
GoodMills Magyarország Zrt. 2900 Komárom, Klapka György út 40.
Intersnack Magyarország Kft. 1117 Budapest Alíz u. 2/b
ITAG-Építő Kft. 9022 Győr, Liszt Ferenc u. 21
Mihályi Agrár Zrt. 9342 Mihályi, Hunyadi u. 3.
Organoferm Kft. 1097 Budapest, Illatos út 23.
Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. 9141 Ikrény, Lesvár major
Szent István Egyetem, GAEK 2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1.
Vetek Kft. 2900 Komárom, Babits Mihály u. 56
Belépő tagok
CHH Műszaki KFT 9029 Győr, Pásztor tér 14.
Copetero Unlimited ec. 2100 Gödöllő, Béri Balogh Ádám utca 29.
Galliform Kft. 2943 Bábolna, Mészáros út 1.
Hangépítés Mérnöki Szolgáltató Kft. 1112 Budapest, Jégvirág u. 14.
HAT-AGRO Higiénia Kft. 1036 Budapest, Lajos u. 96-99. D. ép. 4/4
Kanyó András egyéni vállalkozó 9074 Rétalap, Széchenyi utca 64.
Kaposvári Egyetem 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.
Limelog Kft. 1037 Budapest, Montevideo utca 7. I. emelet
Mérnök-Mátrix Bt. 9153 Öttevény, Rózsa u. 1/B
N-Fólia Kft. 9029 Győr, Ipari park, Kőrisfa utca 10.
PROFONDUS GRANDIS Kft. 6435 Kunbaja, Major központ hrsz 0193/44.